*
V zimě létě kabát mám
jak prošívanou deku
utkanou z chmele,
tisíce bifteků
a uzeného špeku ...
Tak kdyby... (jsou chyby)
to už tu stokrát bylo
svléci těch dvacet kilo
co sice hřejou
však tíží mne a dusí
shodit se nějak musí
či vystoupit z toho pitomýho fraku
tak jako z tramvaje, či vlaku
jenže
jak Francouz řek by: c'est la vie
tenhle vlak nikde nestaví...