MOTÝL Z MITTALU
Za oknem krouží motýl
Křídla má plechová
A výfuk z mědi.
Kouř za ním stoupá k nebi
Motory v trupu rachotí
A benzín zapáchá.
Motýl krouží nad loukou
Saje z květů propanol
A opyluje ketyl.
To nic.
Asi jsem toho včera
příliš mnoho vypil...