A je
Koupil jsem si černou díru
s horizontem událostí
podobnou těm uvnitř sýru
zdaleka nemám jich dost i
bílé koupím komodity
vybízí mě investovat
chtíč do všech děr, nemovitý
kapitál to bude, no ať
oligarchové jsou v outu
ať prasknou vzteky a skáčí
černé díry nemít v cloudu
je nejméně in, jsou k pláči
ty jejich žebříčky jmění
zdrcené až k nepoznání
hanbou, jen zubů skřípění
zezdola slyšet je tamní
zadečků celebrit v písku
sebestředných pozlacení
podobá se jim, obtisku
grepů - nad mimiku není
všechny černé díry skoupím
předkupním právem ze smlouvy
od narození si tropím
posměch z těch průměrů slovy
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Nikita44, Frr, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)