Ráj
Vesmír není autentický
je jeho rádoby kopie
Velký třesk tragikomický
vědy hop anebo trop je
originál ráje schází
proto Eva není k mání
Adam chce-li ven z nesnází
nekonečně čas nemarní
má-li tam hvězdnaté nebe
ufo zezdola vyhlíží
zda neletí z nebes k herbě
zelené, list bez potíží
fíkový zvedne nad hlavu
na pozdrav, hvězdám zamává
od ráje k ráji dopravu
tuší tam, kde klenba tmavá
tisíci světýlek září
vím, že mohlo to být jinak
chtě nechtě list ať se páří
budou dva, jak přes kopirák
Přečteno 497x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Frr, Psavec, Nikita44, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr
Komentáře (0)