Kašel rýma viróza
průdušky a zápal plic
podzim mlha mimóza
bláto a smrad z popelnic
Uzený a výpečky
z krkovice řízečky
za hodinu opět hlad
předsevzetím dávám mat
Nejsem hezká
a pořád jím
máma s ironii tleská
a já raději spím
Mám jíst hodně zeleninu
po té tolik nenakynu
a taky pravidelně cvičit
vrstvy tuku ničit