Očima
Očima uhranul vesmír
do hloubky set světelných let
záleží na tom kolik nul
plus-mínus? sotva, zešílet
mohl ten prostor až do dna
kdopak to pochopí v mozku
standartním, mysl svobodná
není s to kousek po kousku
dostat se dál a dál stejně
tak jako pohled úkosem
exaktní věda nadějně
vypadá pro ty, jež nosem
vrtají do díry díru
cožpak vám není to k smíchu?
rudým očím netopýrů
nelze zrak upřít, nos čichu
Přečteno 478x
Tipy 7
Poslední tipující: Akrij8, Jort, Helen Zaurak, Amonasr, Nikita44, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (3)