divoká ženo
jsi jak oheň v dlani
rád si tě přehazuju
v touze po poznání
jsi jako brambora z popela vzešlá
co takhle kávička ?
se mnou bys nešla
no to se divim, často se říká
že prý jsem umával tuhle kolibříka
předhonil koně na volné pláni
vyděsil vlka když svou kořist bránil
a o pár sekund déle než štika
vydržel pod vodou
...i to se říká
a ty tu sedíš na kraji louže
čekáš až přijde mráz..že prý to klouže
říkali bořiči na komerční telce..
hnedka po lachtanoj
co dělal kotrmelce
tak koukej vstávat
čapni mě za ruku
do parku půjdeme, každý pár nanuků
slížeme na kostru
slíkneme do naha
zmrazit si dutiny
to hodně pomáhá
no a potom, uvidí se
prolomíme, pročistí se
atmosféra vzduchy vjemy
tak už vyskoč
odlep zemi ( od zadku)