Anotace: Dřív jsem pracovala v C&A a poslední hodinu před zavíračkou jsem se nudila na kase, a tož jsem z nudy vyplodila toto :-)
Na kase se nudím
Zákazníky prudím
Stojím tu jak tvrdé Y
Práce mi nejde od ruky
Vedoucí se v kanclu fláká
Po práci jdem na panáka
Nejsou lidi, není práce
Už se vidím na oprátce
Chce to pivo, chce to vodku
Po zjištění v kase schodku
Vožerem si tlamičky
C&A pošlem do pičky