Oáza
Anotace: Jedna pozdně noční.
Oáza
V podobě sousedovic wifi
Je stále zaheslovaná.
Nedaří se mi prolomit heslo,
ani po několika (marných) pokusech.
A signál stále provokuje.
Celých pět čárek se statečně tyčí
Na monitoru.
Jako hradní stráž nedobytné pevnosti.
Jako má zasloužená zkáza.
Přečteno 485x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)