Ladovská zima
Anotace: Variace stejnojmenné písně Jaromíra Nohavicy.
Voda utíká z nebe,
padá na vlhkou hlínu.
Tělo až po paty zebe,
kdo za to nese vinu?
Ptactvo čeká dovolenou,
nezebe jej ostrý vánek.
S výbavou zbalenou
otravují spánek.
Sjezdaři na kopcích
valí kotrmelce,
děti na bruslích
tonou v řece.
Když jdu kolem vozovky
má celá měsíční výplata,
kvůli žluté škodovky
leskne se od bláta.
Dojdu domů,
lehnu si na gauč.
Zapnu bednu:
Náhle, bláto je fuč!
Konečně na obzoru
vidím vánoční něhu.
Když z televizoru
Valí se kupy sněhu.
Přečteno 600x
Tipy 1
Poslední tipující: Barčík
Komentáře (1)
Komentujících (1)