Veš emigrant
Anotace: veš se nejvíc naštve, když skočí na hlavu plešatému a nemá kde zabrzdit
Veška nesměle
Přeběhla po čele
Pak bloudila na mé skráni
Domov hledala na holé mé stráni
Já na chvilku stal se lovcem
A zatočil s bezdomovcem
Když v piruetě přes práh jsem padl
Vešce úsměv na tváři zvadl
Řekla: Sbohem, nejsi grand
beru sakypaky a je ze mne emigrant
Přečteno 628x
Tipy 6
Poslední tipující: Cyrda, Frr, VEDz RVAHEs, Amonasr
Komentáře (6)
Komentujících (4)