Odpolední úklid
Anotace: sám sobě si vždycky sám
Na stole hrnečky od snídaně
Pár talířů a prkénko dřevěný
Nepoložíš mezi ně píď dlaně
Jen síla vůle to přemění
Přes křeslo šatů hromada
Když jako had se vysvlékám
Pod věšákem z bot ohrada
Silné vůle se nelekám
Drobky pod stůl padou
Z rychlých jídel instantních
Mušky z toho sem tam kradou
Máslo taje jak venku sníh
Obraz bytu samovládce
Jež nečeká žádnou návštěvu
Jsem tu sám, žádný rádce
Spokojen a bez hněvu
Občas vklouzne do mé vany
A pak nahá skončí v posteli
Samoty zbrousí ostré hrany
Víla, co se zrovna přátelí
Co naplat, stejně musím vstát
Už nemám žádné čisté nádobí
Prádlo sušit, ale nejdřív prát
Přišlo silné vůle období
Pak vytáhnu koště z rohu
Vyluxuji a setřu podlahy
Otřu stolu mastnou nohu
Umyji vanu a obklady
Večer končí sklenkou vína
Samolibě opojen usínám
Tak zase někdy tahle psina
Až dojdou hrnky třeba vám
Přečteno 673x
Tipy 12
Poslední tipující: Dreamy, Frr, Nikita44, Kett, VEDz RVAHEs, AndreaM, jitoush, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)