Pro mě moc hezky zveršováno a rytmicky v pořádku. Je to vlastně nekonečná básnička, pořád do ztracena... Pobavila, díky za ni :-)
27.01.2016 09:27:41 | Jenda P.
Pobavila, jednoduchá, nenáročná, zábavná a přesto nese v sobě hlubokou pravdu. Akorát hned hned první verš mi nesedí kvuli rytmu, dal je to super.
25.01.2016 13:25:59 | Rampa.Tau
Dík, bez humoru bych podobný úvahy nesl asi hůř. :) Ta rytmika dost klame, každý je na nějakou zvyklý a mně to třeba přijde v pořádku.. uvidím s odstupem času.
25.01.2016 14:03:52 | el sereno