Co bolí to přebolí
Co bolí to přebolí
vzal jsem si prošlý lék
zhroutil jsem se na poli
vydal jenom skřek
Tak tam ležím bezmocný
a ležet budu dál
proč jsem si prošlý lék
proč jsem si ho bral
To tajemství
mé lékárničky
nepochopí
ani sestřičky
Co bolí to přebolí
snad přijedou včas
už mi mrznou mé nohy
a ztrácí se hlas
Už do mě klovaj krkavci
a okusuje zvěř
co bolí to přebolí
ještě chvíli věř
Že přijedou
se zachránkou
Neměl jsem prošlý lék si brát
už je pozdě, můžu na to srát
Co bolí to přebolí
v dálce slyším vůz
blbě se jim jede po poli
ta nejtemnější z hrůz
Nebyla to sanitka
to byl pouze sen
už se mi pletou vozítka
byl to kombajn jen
Tak tu ležím pořád dál
ptáci hodují
už jsem dohrál
Komentáře (2)
Komentujících (2)