dneska v noci
přepad mě strach
že ve tmě za oknem
skrejvá se vrah.
takhle to není
úplně přesný
ze sna mě vytrhlo
skřípání děsný
šramot a šelest
kde dveří mám práh.
než ale dopadla
sněhová vločka
došlo mi
že za tím
je blbá kočka
..................
venku je dost zima
asi chtěla dovnitř
já mám alergii
blbý.