Vyděšen
Anotace: ...seriál hororů...české volby...prý ji mám dát do srandovních
Paroubka teď volí
všichni šatní moli,
hlásí se i štěnice
že jsou z modrý pravice,
komunistům cvičené blešky
skákají na rudé blesky,
vešky jsou však lidové
mají za lídry ty své,
tasemnice,ta se směje
všem se kouká ven z prdele.
A co já, jsem vyděšen
ricínový olej sem
posypat se DDT
osypky mám i na WC.
25.5.2006
Komentáře (4)
Komentujících (4)