Dyndýho
Chtěla jsem psát
pozitivně
aby se srdce smálo
o kráse lásce
a taky štěstí
co mě potkávalo
Chtěla jsem psát
z vesela
o všem co se udělá
dobrýho
na svatýho Dyndýho!
Však nevím
kdy to bylo
kdy se to událo
a proč se to dobro
do Dyndýho schovalo?
Což zůstane tam
napořád
hlavu nevystrčí?
Jak ho mám odsud
vylákat
proč neslyší mě
mlčí?