Anotace: ze života...
Pohladím její kolínko,
mnohým to připadá divné.
Mně to tak nepřijde ani malinko
a ona už stejně neobživne.
Brr, vidím to živě:)))
28.04.2016 21:10:21 | Ragnell
:))
28.04.2016 20:55:05 | Jin&Jang
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?