Večer volno ženy měly,
na sabat si zaletěly,
starým kouzlem se tam spojí,
též se chlubí svými stroji.
Jejich letka byla skvělá,
mnohá tady turbo měla,
obřadnice laťku zvedá.
s rogalem pak přesně sedá.
A tak místo tancování,
informace nyní shání,
dokázat by chtěly světu,
že si troufnou na raketu.
už sem nechodím, jen jsem nakoukl, ale zvládáš to stále bravurně Bobi
02.05.2016 20:42:34 | bobi bobie