na oplatce trocha krému
známá značka, tradice
pouštím Éčka do systému
až mě bolí palice
rychlé cukry proudí žilou
ukládá se z palmy tuk
do boků a do sedinky
ať je ze mě pěknej kluk
prsty trochu ulepené
lákaj hejna vosiček
olíznu je, nač se dělit
zbytek utřu do triček..
ještě že mám do zásoby
v rámci "SALE" krabici
je to vskutku cenný předmět
na boubelky platící
snad se chytne aspoň jedna
nebo dvě mám velký byt
nalákám je na sladkůstku
přišel čas to rozbalit
šustí papír pod nohama
všude samé drobečky
sežraly mi co se dalo
tíše pláču do dečky
a to jsem se túze těšil
na ty slasti, rozkoše
pošpinily dary hvězdné
na kousky a
..do koše
naházely co se dalo
prý to nemá žádnou chuť
lepí se a divně voní
v trubici mi stoupá rtuť
nikdy více nebudu se
dělit s plénem nevděčným
co seženu, co nakoupím
někde bokem tajně sním