Tolik aut a těch lidí
vždyť člověk nic nevyřídí
zapomněl jsem odbočit
nemám se kde vymočit
zaparkovat nemožné
a všude všechno totožné
támle ženská za volantem
do mobilu mele pantem.
tak už postav na kafíčko
a dej mi velkou pusu
jsi tak trochu nahniličko
vykašli se na tu husu