MOJE VÍ AJ PÍ
Jsou lidé důležití,
VIP řečení;
pro mne jsi hlavní k žití
ty, to se nezmění.
Když pohladím ti líčko,
jsem sluha tvůj i pán.
Má drahá VIPčko,
já všechno v tobě mám.
Mám pusu od ucha k uchu, venku se vítr prohání, jako blázen a já se směju taktéž!
29.10.2017 08:16:47 | Iva Borecká
mít svoji ví-aj-pičku je nutné! :-)
11.06.2016 15:11:33 | hledač
Jistě, ovšem je třeba dát jí na vědomí, že si toho člověk cení. Dík za komentík.
12.06.2016 10:59:07 | pedvo