Přepadnuli zbojníci,
mladou dívku v ložnici,
ona se však nebojí,
úsměvem je odzbrojí
Ráno se pak zbojníci,
těžce vlečou ulicí,
vypadají prabídně,
koukají dost nevlídně.
Přiznávají společně,
svoji prohru na slečně,
na dům dali znamení,
zde je zákaz loupení.