Pesimistův příběh
Na písku hrál si,
trhal si vlasy,
z dětské už krásy
vyrostl asi…
Ve škole seděl,
do knížek hleděl,
tisíce neděl -
- a houby věděl.
Do práce chodil,
splašky se brodil,
pět kilo shodil,
mašli si hodil.
Teď stojí v nebi,
na krku bebí,
anděl se šklebí,
jak rána v lebi.
„Smůlu máš s Rájem -
- nemáš na nájem.
Tak spolu hrajem
Peklo má zájem…
Tak už to chodí,
dobro zlo plodí,
přece se rodí,
na jedné lodi.
Přečteno 519x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, Philogyny1, Bánší, Fany, bogen, Lighter
Komentáře (3)
Komentujících (3)