Když nemám co říct
když nemám co říct
tak mlčím jak ryba o vánocích
co na večer odvážně se chystá
i když ví, sakra, smrt je jistá
a místo tam - do tý sloty
chtěla by zpít se
do němoty
když nemám co říct
tak plácám plno zbytečností
a to mne fakt vážně mrzí
vidět, jak nudí se druzí
pak ani není chuť - na to pití
je to už zkrátka
na zabití
když nemám co říct
tak opravdu radši zpívám si
jen tak potichu v koupelně
ve sprše nebo v prádelně
na dveřích cedulka visí
Nerušit!
Vymýšlím básně!
jó, moji milí -
lhaní mi šlo vždycky
krásně!
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
:) já také, když nemám co říct, většinou píšu básně:) Když nasypeš hodně písmenek na sebe, většinou nikdo nepozná, že je pod tím to - nemám co říct:) Tys měla ...:)*
15.09.2016 19:40:45 | Ragnell
:-) to se ti povedlo :-)
15.09.2016 06:53:59 | klaun