Anotace: Rychlovka pro radost
Činčily čilé
čistě ledabylé
čí jsou ty chvíle
radosti čiré?
Činčily myli
červeným chilli
čekali, neuschly
čarovně vyly
Činčily rozváté
čajíkem o páté
čekají na patě
čestně a huňatě.
Čili ty činčily
čardáše tančily
čabajku zbaštily
celkem se bavily
Šťastné to činčily
Či?