Stačí jen doušek - víc ani lok
tak se mi hnusí zlatavý mok.
Pije ho každý tak zkusím to znova
marná jsou otcova přání či slova.
Hospoda pro mě je
španělskou vesnicí
když dřepím v koutku
se sprajtu sklenicí.
Za kapku limonády
chtěj tady poklady
tak se dám do parády
jaképak dohady.
Fernet, vodku k tomu whisku
když už to mám platit zlatem
jen si smočím kousek pysku
a poroučím se, řádně zmaten.
Těžká jsou rána opilcova,
co jel večer až na doraz,
mějte však pro něj milá slova,
vždyt' on je chudák pivokaz.
Nejsem na tom světě sama kdo neholduje pivu, to jsem ráda :) příště se dobře předem najíst a za každou whiskey sklenici vody.. - a hlavně ty destiláty nemíchat! :D
04.11.2016 12:15:25 | Lioness