Konipásek
Anotace: Příště o berušce
Konipásek čiperný, létá, skáče jako divý, hup, hop, sem a tam,
je šťastný, baví ho ten světa klam.
A človík lítá, štvese, skáče taky tak, z rachoty do rachoty, je to tak.
Konipásek se má jistě lépe, žádná uzda, žádné lidské starosti,
vyhýbá se ůplatkům, zlobě, podllosti ...
Není lepší býti konipáskem?
Přečteno 504x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Iva Husárková, Frr, Amonasr, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)