Beruška letěla, až doletěla
Anotace: :-)Asi jsem se "nakazil" od Psavce:-)
Beruška letěla a letěla, pak to vzala do sloupu, tykadla se zlomila,
na pohřbu se celá rodina, za berušku modlila.
Na rakev už dávaj víko, beruška však ožila,
teď už bude píti mlíko, už nebude opilá.
Všichni měli velkou radost, broučci se nám vožrali,
beruška však měla rozum, dala přednost sexu,
lepší raděj množení, nežli z chlastu soužení.
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: Tlachapoud, Amonasr, Iva Husárková, Květka Š., jitka.svobodova, Frr, Poetik
Komentáře (4)
Komentujících (3)