Rozhodla se státi neobydlenou krajinou
Pro jednoho kňoura co šel za jinou
Už nechce býti tou co kdysi
V klášteře čte katolické spisy
Pro své štěstí a blahobyt
Páni v oblecích od hlavy k patě
Já chodím bos
Štěstím žiji, už jsem si zvyk
A mám jen jedny ošoupané gatě
Po zdi domu plazí se světla
aut kruhového objezdu
zvětšují se a všechny točí
pravou Zalézají do škvír
závěsů a rolet běhají
po stropě Počítám je
před usnutím Ovečky
Do zahrádky, krásné jak sen
Šel zahradník s motykou
Na trávník hodil hustý hlen
Když po ránu se rozkašlal
Průměrných básníků
Je celá dlouhá řada
Máme čestný úkol
Dělat husté křoví
Aby neřadovým vynikla
Jejich tlustá kláda
:-)))
22.11.2016 21:02:55 | Tvořilka Lenka