trump a básník nero
co na Boha seró
sedí v ňáký kavárně
a nero mluví primárně (vulgárně)
Já imperátor básník a umělec
a všemi lidmi milován
Já monstrum vrah a milenec
sochař malíř a pyromán
ti chci trampíku jenom poradit
všechnu pakáž nechej vyhladit
něco o tom přece vím
vždyť mi shořel celý Řím
občas si přečti senecu
kašli na Boha i na meku
a s vladimírem vladimírovičem
migranty žeňte pěkně bičem
o mě říkali psí zvratku
že zabil jsem ženu i matku
nalhali toho o mě dost a dost
teď donald nevyšší má post
plebejci i nobilita
volající servilita
všichni vzhlíží v BÝLÍ(plevel) dům
bude konec černým snům?