Anotace: ...
Jestli je něco
co neumíš mi dát
řekni to chlapče na rovinu.
S tou informací časem splynu
a nebudu Ti lkát.
Prostě přestanu mít HLAD!
Díky aspoň 1 se našel. Hurá!
28.11.2016 21:37:35 | JSJ
Líbí :-)!
28.11.2016 17:49:04 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?