Nanynka versus Pepíček
Anotace: tragická komedie o Nanynce a Pepíčkovi
Šla Nanynka do zelí
Na radu Dorotky
nevzala si kalhotky
Přišel na to Pepíček
když zahlédl krajíček
bez ochlupení
Jak trhala to lupení
v minisukni v předklonu
ucítil tlak v ohonu
Co bych ještě povídal
jak to bylo dál
Sami víte nejlépe
jak to chodí na světě
Ten Pepík si ji vzal
Dnes je bez kalhot
platí alimenty
A Nanda žije dál
Přečteno 433x
Tipy 6
Poslední tipující: Kubíno, Poetik, banan, Iva Husárková, Cyrda
Komentáře (1)
Komentujících (1)