Anotace: Není
Ticho jako v Hrobě,
bodejď by ne, když jsme na hřbitově,
a co neslyším,
v tom tichu,
Prd, prd, prd,
a nikoho nevidím,
nikoho necítím,
však podemnou se pohla zem,
a já pochopil,
konečně!
že stojím na čerstvém hrobě,
a tak přišla má chvíle,
popadl jsem lopatu zde opomenutou,
a pak kopal, kopal, a kopal
a život tak zachránil,
a život můj měl konečně zas o kus smyslu většího
Přídavek humorný.
Byla jedna slečínka,
a ta měla kurděje, bááásně uměje.
Měla také slintavku,
na křivo jednu bradavku,
oči jako sova z televize Nova,
a v hlavě měla chaos,
pro tévé měla slabost.
Začala psát básně, oči se zmenšily do normálu,
televizi vyhodila oknem,
těch srágor bylo dosti,
mozek nebyl zasáhnut, totál odblbost
:-)
-a (pro mužský rod čísla jednotného),
-ouc (pro ženský a střední rod čísla jednotného),
-ouce (pro všechny rody čísla množného),
-ě/e (pro mužský rod čísla jednotného),
-íc (pro ženský a střední rod čísla jednotného),
-íce (pro všechny rody čísla množného).
20.01.2017 14:18:41 | Bánší
uzasneeeeeeeeeee:-O
02.01.2017 18:17:35 | Tvořilka Lenka
Já vím, je to nááádhera, lepší už to bejt nemůže:-)).
Víš Tvořilko, Ty to umíš hodnotně ocenit, ostatní v libé poééézii, stááále tátou:-)
02.01.2017 21:18:44 | Jeněcovevzduchukrásného