Labužnická (Pusa)
Anotace: pro gurmány..báseň sladká jako cecek:)
Já mám pusu od nanuku
Ty zas od zmrzliny
Dej mi pusu lásko moje
Smícháme si sliny
Ty si celá jahodová
Já jsem jogurt Míša
Zamícháme jazykem
To plno sladkých přísad
S labužnickou chutí zvu Tě
Líbám sladce,olížu Tě
Laskám něžně,dlouze,krátce
Hledá gurmán v lásce rádce
Kterou já víc miluju?
Martinu či zmrzlinu? :)
Přečteno 531x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)