Anotace: Hrátky se slovy, práce s jazykem. Všechna slova textu krátké básně počínají na K. (Mohlo by být zařazeno taktéž do sekce "Příroda".)
Kalužemi kamením
klusající koníci
klopýtali kopyty
Kadeřemi křovisek
klarinety kosáků
koncertíky kouzlily
Kopretinám kořeny
kousal krtek kutající
kypřiv kousek krajiny
staronový poeta zde po pár světelnejch letech ;)
02.02.2017 12:37:25 | xoxoxo