cIrKuS
Cirkus
Hlahol z amplionu rozvučel celou ves
hlášení znělo
přijel cirkus Liter
vystoupení bude zřejmě
dnes
Celý cirk našlapán byl k prasknutí
i špendlík na zem by byl slyšet
jak diváci byli
napnutí
První na scénu byl pozván pán
s červeným nosem
co vypadal jak na mol
zpitý Dán
Diváci mohli se smíchy potrhat
jak snažil se Klaun
někomu cosi nakopat
Jako další číslo nám Klaun praví
přichází teď Aiury z Prahy
Její číslo pobavilo
a už hlásí se nám další diva
a to slavná Husárková Iva
Neskutečně dobrý trik
vykouzlil pan Poetik
Publikum se skvěle baví
ale pozor
už přichází další hvězda
a to naše milá
Fany
Je ta Fany ale ptáček
jejím kouskům tleská
i sám mistr Frráček
Publikum už zcela šílí
když vidí
jak Cappp si z Lightera
střílí
Na scénu je nyní zván
kouzelník
co říkává si
Tichý pán
Jeho číslo název mělo-
Jak nechat zmizet
mágovo tělo-
ABRAKA DABRAKA prohlásil
udělal klik
a rázem se
odhlásil :-)
Přečteno 645x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Fany, Poetik, Iva Husárková, Kubíno, Willard, kdotoví
Komentáře (2)
Komentujících (2)