Nazpět
Anotace: jedna taková humorná o našem počátku v bříšku
Pomalu vracím
se nazpět v čase
a někdo mi po páteři šlape
někdo mě do spánku bije
Komunista či snad tajná policie
Potom skáču
sem a tam nahoru dolů
to je tak když lidé něco
si strkají do svých
otvorů
a malé dítě co leží v mamince
připadá si jako loď v rozlehlém moři
a nechápe co to tatínek s maminkou zase
tvoří
jen doufá že brzy dostane se na svět
a potom stejně jednou bude
chtít do maminky nazpět
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, DigBallz
Komentáře (0)