V Olomouci u Hradiska

V Olomouci u Hradiska

Anotace: však uvidíte :D

V Olomouci u Hradiska
zastavil se terorista
vytáhl cigáro
a potom si řek
že jistě brzy dostane
se na druhý břeh
a s ním také další lidi
reportáž o tom bude v televizi
jak chlapec s psychickou poruchou
chtěl vyhodit do vzduchu
nemocnici
a přitom zapálil jen popelnici
a protože to byl občan jedné nejmenované rasy
dostane za to
ještě peníze
ze státní kasy
Autor Pajalord, 10.03.2017
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí