Diplomantská
Anotace: aneb "utrpení" diplomantovo
Bije třetí, tma jak v pytli,
všichni už šli dávno spát.
Student sedí na své židli
diplomku on musí psát.
"Věty drhnou, slova stojí,
nerozumím svému článku.
Připadám si jako v hnoji
a musím napsat ještě stránku!"
Diplomant se vrtí, vrtí,
ne a ne se dokopat.
"Brzký termín mě však škrtí.
Asi se jdu zahrabat!"
Přečteno 427x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, jitka.svobodova, Iva Husárková
Komentáře (0)