Vyznání
Anotace: Tohle vyznání - lásce zabrání.
Měl bych ti skládat krásná slova,
Aby tak vznikla báseň nová.
Na krásu tvého oka,
Měla by vzniknout sloka.
Na krásu tvého retu,
Bych k Babičce napsal Tetu.
A na líci máš pihu,
O tom napíšu knihu,
A o kráse tvé díry,
Já napíšu hned čtyry.
Přečteno 513x
Tipy 3
Poslední tipující: Zkurf, Krahujec, Iva Husárková
Komentáře (0)