jsem konipas

jsem konipas

Anotace: ….....,.,.

nerozumím ani za mák

vašim slovním kudrlinkám

jsou to jenom  řečičky


vy budete asi básník

nebo ňáký podobný hovado


jsem konipas

a jen tak zvesela si skáču

jsem vítr schovaný za kopcem

 a milovníkem vaší prostořekosti


jste krásná

jako oběšenec na rozkvetlé jabloni

jako prázdná peněženka

okradených milenců


a já asi opravdu jsem to hovado

který se potácí v hlubokém lese

a ve všem hledám záhadu

Autor Akyš, 20.05.2017
Přečteno 449x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, piťura, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je lepší hledat ve všem skrytý význam,
doufat, že vše má svůj důvod,
než zjistit, že lidé jsou vážně tak ubozí, nudní a temní

20.05.2017 22:59:21 | PonnyPrincess

líbí

Dokonalé... ST

20.05.2017 20:39:23 | piťura

líbí

Díkec:-)

20.05.2017 21:57:23 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel