Zpívat naše kravka chtěla,
operou prý přímo žije
falešný však hlásek měla,
což je velká tragédie.
Ve chlévě teď smutně bučí,
stále si hlasivky mučí.
Slavná přesto kravka byla,
rekord v mléce nadojila,
to je nějaký tajemný rispet, kráva nemusí být vždycky jenom kráva... :)
23.05.2017 14:47:48 | Philogyny1