Trocha kouře
Anotace: Není to ale oslava marihuany.Sám jsem ji kdysi kouřil.Tak to ze mě najednou vypadlo...
Ještě jednou
se pokusím
už
visím
a aby to nebylo
jednoduché tak
co se to stalo ?
najednou je ze mě pták
bouřlivák
syn bouře
to zas jednou bylo kouře.
Komentáře (1)
Komentujících (1)