Na hruškách
Je krásný večer
Svítí světlušky
Přelezu plot
Půjdu k sousedovi na hrušky
Nemá je jak kdokoli
Jsou nejlepší v okolí
Když do plaňky v plotě jsem drcal
Abych prolez
Narazil jsem na Lojzu co mu starou prcal
Co mu za ní lez
Pozdravili jsme se ve spěchu
Jak se lek-sotva lapal po dechu
Potom ale běda
Narazil jsem na souseda
Nezbylo mi,než s úsměvem a směle
Nakopnout ho do prdele
A než se zorientoval v prostoru
Zmizel jsem zas v otvoru
Přečteno 428x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, Fany, piťura
Komentáře (2)
Komentujících (2)