Malý Ježíšek
Ježíšek sedí u zastávky
Je už zima-má teplý kožíšek
Kolem plno dětí-samé otázky
Ptáte se,jak to chodí v nebi?
Povím vám to tedy
Říkal mi to tatínek
Když jsem byl ještě malý andílek
Adam s Evou zlobili
Jedli co neměli
Listím se zdobili
Za bránou skončili
Svatý Petr u brány
Kontroluje občany
Jenom toho pustí
Kdo je hodný dosti
Andělé strážní
Jednou se smějí-jednou jsou vážní
Na starosti to má můj tatínek
Tohle-i plno jiných světýlek
Co kolem svítí
Jak vesmírem se řítí
Přečteno 478x
Tipy 6
Poslední tipující: piťura, Amonasr, zdenka, Frr, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)