z trucu
z chlapácký ješitný nadutosti
ukončil karieru v záchodový míse
a nikdo už mu nepomůže
do normálního světa
kterým pohrdal
a s kterým si vytíral řiť
až do žumpy lidský malosti
padaj velikáni nekonečně bohorovný
bábina z Potočné čučí na zprávy
pak se pokřižuje a povídá
pročpak nejdou kopat řípu
nebo tak něco
:-( no, jo, vždyť to pořád říkám, že babičky mají vždycky pravdu, jen my hloupí si kolikrát zacpáváme uši :-(. HeSký To máš, Akyši :-)!
30.06.2017 06:01:23 | Fany
A proč vlastně nejdou ... ?:)
29.06.2017 18:56:11 | Ragnell