Nový svět
Anotace: jak by mohl vypadat nový svět?
Pod mrakem dešťů
je mráz.
Na poli svišťů
jsou brouci zas a zas.
V království čertů
je žár.
V duze a nehtu
je sklo, co ty máš.
V tomhle světě,
bez dítěte
by život nešel dál.
Byl bych strašně rád,
kdyby vítr přestal vát,
aspoň na chvíli,
navštívit víly
a dělat to,
o čem jsme snili.
-
Je tu nový svět
Auta už letí
s vodou.
Koše a smetí
zalijem sodou, sodou.
Na léto sněží,
kape.
Pod velkou věží
si dáš grand latté.
Je tu nový svět,
je krásný jak zlatej květ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)