Anotace: Půlnoční rýmování ...
Se smyčkou na krku
straník se procházel.
Smyčka se zadrhla!
Moc sebou neházel...
No vida, krátký a procítěný :-)
03.07.2017 10:28:06 | Dědek mrak
No, citu je v tom přehršel. :-))
03.07.2017 19:45:11 | Koblížek
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?