Co je komu do toho,
kdo má jaké plavky?
Tady nosí bikini,
jinde holé zadky.
Někteří se stydí,
jiní zase vůbec,
a někteří mají,
jiné zvyky dodnes.
Tak neřešte plavky,
máme přece svobodu,
užívejte léta,
a pořádnou pohodu.
Tohle je úžasné na odlehčení :-) nádhera.
13.10.2017 23:16:53 | PonnyPrincess